Ga naar content

Overval - Hoofdstraat - Helmond

Een heftige overval op de Aldi aan de Hoofdstraat in Helmond. De dader, een vrouw, deinst echt nergens voor terug om geld uit de kassa te bemachtigen. Ze maakt meerdere malen gerichte steekbewegingen naar de kassière, die het mes maar net kan ontwijken. Een wonder dat de kassière niet gewond is geraakt. Deze overvaller moet gevonden worden!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

De dader heeft ruim een week de tijd gekregen zich te melden, dat deed ze niet, dus nu hebben we haar herkenbaar in beeld gebracht.

Omschrijving

Op maandag 23 januari, rond 8.20 uur, werd de Aldi aan de Hoofdstraat overvallen door deze vrouw. Ze bedreigt de kassière meerdere malen met een mes, waarbij ze haar slachtoffer ook bijna steekt. Na de overval is de vrouw de winkel uit gerend, linksaf de parkeerplaats op. Uit verder onderzoek hebben we helaas niet kunnen achterhalen welke vluchtroute ze verder heeft afgelegd.

Signalement overvaller
Het betreft een blanke vrouw, lengte ongeveer 1.55 m. Ze droeg een halflange zwarte jas met capuchon. De jas heeft gouden knopen en ritsen aan de voorzijde. Verder droeg ze een zwarte broek met wijdere pijpen en (deels) zwarte schoenen met een soort puntjes aan de voorzijde van de schoenzool. Ze had een witte, stoffen Action tas bij zich. 

Grote impact op slachtoffer
De overval heeft veel impact gehad op de kassière, die het mes maar net heeft kunnen ontwijken. De dader willen we met jullie hulp opsporen. Laten we er samen voor zorgen dat ze gepakt wordt en niet nog een keer kan toeslaan. Help mee, tip als je iets weet.

Weet jij wie ze is, waar we haar kunnen vinden? Laat het ons weten! Bel 0800-6070 of anoniem 0800-7000. Online tippen kan hier ook.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening