Ga naar content

Spoofing met pinfraude - Hofstraat - Deurne

In Deurne werd een 86-jarige vrouw opgelicht door een nepbankmedewerker. De vrouw werd opgebeld met de smoes dat er iets mis was met haar bankrekening. Even later komt er iemand aan de deur om de bankpas en pincode op te halen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

We laten duidelijke beelden zien van de man die dus met de pas van de 86-jarige vrouw pint. We hebben maar een vraag: wie is dit? Laat het ons weten. Tip online of bel met 0800-6070. 

Spoofing ofwel oplichting door nepbankmedewerkers. Elke keer weer zijn het de ouderen onder ons die het makkelijkst slachtoffer worden van dit soort criminelen. Uw bank zou u nooit op deze manier op bellen. Laat staan dat er iemand van de bank bij u aan de deur komt om uw bankpas op te halen. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: trap er niet in en geef nooit uw bankgegevens af! 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=mJw6v7hjlhc

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=9JUBQtWDIoY

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening