Ga naar content

Diefstal - Korte Wal - Velp

Donderdag 6 oktober werd een 87-jarige vrouw slachtoffer van een zogenaamde bankmedewerker. De oplichter probeerde een nieuwe rekening op naam van het slachtoffer te openen. Dit was voor de oplichter nog niet genoeg, want hij weet ook dierbare sieraden uit de woning mee te nemen. Wie is deze man?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Omschrijving


Het slachtoffer werd rond 11:30 uur gebeld door een zogenaamde bankmedewerker. Er zou zijn geprobeerd om geld van haar rekening over te boeken. De man zou iemand naar het slachtoffer sturen omdat zij zelf niet naar de bank kon komen. De zogenaamde bankmedewerker die bij haar thuis kwam, wist op te vrouw in te praten en nam plaats achter haar laptop. Daarbij vroeg hij meerdere keren om haar pincode. Toen de zogenaamde bankmedewerker klaar was, vroeg hij aan het slachtoffer of zij sieraden had en of deze verzekerd waren. Met een smoes wist hij de vrouw te overtuigen dat zij haar dierbare sieraden moest laten taxeren voor de bank. 

Gelukkig is het niet gelukt om een nieuwe rekening te openen. Wel heeft de man de sieraden meegenomen onder het mom van een taxatie.

Sieraden 


-    2 gouden trouwringen, 1 heren en 1 dames. Beiden met dezelfde data, namelijk 20-09-1999 /19-05-2000. In de damesring stond de naam Godfried en in de       herenring de naam Trees
-    2 gouden dames sierringen met siersteentjes
-    Gouden schakelketting met medaillon met foto's van overleden man en zoon
-    1 gouden schakelarmbandje met gouden plaatje met naam Mark en inscriptie 22-08-1983
-    Gouden schakelketting met hangertje geloof hoop en liefde
-    1 setje gouden oorbellen, stekertjes in druppelvorm

Vragen

-    Wie is deze man? 

Heb je meer informatie? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt ons tippen via onderstaand tipformulier. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Sx1Dg30W_K4

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening