Ga naar content

Overval – C. Huygensstraat – Heino

In Heino werd op donderdag 12 januari een tankstation aan de C. Huygensstraat overvallen. Vlak voor sluitingstijd kwam een gewapende man een tankstation binnen. De man richtte zijn wapen op de aanwezige medewerker en eiste geld. Na de overval ging hij er rennend vandoor. Wie weet wie de overvaller is?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man kwam rond 19:45 uur het tankstation binnen en bedreigde de medewerker. Hij riep dat de kassa open moest en dat de medewerker het geld in een stoffen tasje moest doen. Met de buit rende hij het tankstation uit en ging verder het industrieterrein op. Daar vertrok hij op een fiets in de richting van de L.J. Costerstraat.

Signalement
De man is ongeveer 1.83 meter lang. Hij heeft een lichte huidskleur en is mogelijk rond de 23 jaar oud. Hij droeg deze avond een donkerblauw bomberjack met op de linkermouw een embleem.  Op de achterkant van het bomberjack vlak onder de kraag zit een geel label. Vermoedelijk gaat het om een jas van het merk G-star. Mogelijk zegt de combinatie van de man en de kleding iemand iets.

Getuigen
We doen uitgebreid onderzoek naar de zaak en zijn nog op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien dat mogelijk met de overval te maken heeft? Dan spreken we je graag.

Vragen

Weet jij wie de overvaller is? Of heb je andere informatie over deze overval? Tip ons dan, dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem (MMA).

Beelden
Ook als je in bezit bent van dashcambeelden of andere camerabeelden waar de overvaller mogelijk opstaat, laat het ons dan weten!

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=bMYIWmvPhNQ

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening