Ga naar content

Ontvoering - Verdiplein - Tilburg

Op maandag 21 november wordt rond 18.00 uur een man vanaf het Verdiplein in Tilburg ontvoerd. Door twee mannen wordt hij een auto in gedwongen. Met in totaal vier daders begint een rit door een deel van Brabant waarin ze Waalwijk, Den Bosch en Eindhoven aandoen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Hij wordt urenlang meegenomen en ernstig bedreigd, onder meer met een machete, een soort groot kapmes. Ze zeggen dat ze z’n kinderen iets zullen aandoen, of hem zullen vermoorden als hij ze niet geeft wat ze willen hebben.  En dat zijn z’n bankgegevens en z’n pincode.

Na vele bedreigingen en angstige momenten eindigt de rit uiteindelijk weer in Tilburg op een parkeerplaats aan de Kalverstraat. Voor hem eindigt hier het drama.

Vragen

We hebben geen beelden van de ontvoering zelf, maar wel van twee pinmomenten.   En daarop is deze man te zien. Op twee verschillende plekken in Tilburg pint hij geld van de rekening van het slachtoffer. Hij heeft dus wel wat uit te leggen deze man. Heeft u een vermoeden wie dit zou kunnen zijn, laat het weten!

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=obtwT8fyueE

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening