Ga naar content

Woningoverval - Lageweg - Dreumel

Op dinsdagavond 27 juni werd een oudere vrouw in haar woning aan de Lageweg overvallen door vier mannen. De vrouw wilde rond 23.30 uur naar bed gaan toen zij opeens vier gemaskerde mannen binnen zag komen. Eén van de mannen bond haar vast en vroeg haar om geld. Nadat de mannen het geld hadden gevonden gingen ze ervandoor. De vrouw kon zichzelf bevrijden en belde daarna de politie. Heb jij meer informatie over deze overval? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Wie zoeken we?
De vier mannen hadden allemaal een klein, smal postuur, waren geheel in het zwart gekleed en hadden hun gezicht bedekt. Na de overval zijn ze in onbekende richting weggevlucht.

Impact
Een woningoverval is een van de meest ingrijpende vormen van criminaliteit en zorgt voor een groot onveiligheidsgevoel in de wijk. Daarnaast is de impact op slachtoffers groot. Daarom pakt de politie deze zaak hoog op. Er is uitgebreid onderzoek gedaan door de Forensische Opsporing. De sporen die zijn aangetroffen worden onderzocht op DNA. Daarnaast is er ook uitgebreid buurtonderzoek gedaan en wordt er bekeken of er camerabeelden zijn.

Hoe kun jij helpen?
- Was jij op dinsdag 27 juni in (de buurt van) de Lageweg in Dreumel en heb je iets opvallends gezien? (Denk aan voertuigen of personen die daar niet thuis leken te horen).
- Woon of was je daar in de buurt en beschik je over camerabeelden? (Denk aan ringdeurbellen en dascambeelden).
- Weet jij meer over de mogelijke vluchtroute van de daders?
- Mogelijk hebben de daders in opdracht gehandeld. Weet jij meer over een mogelijke opdrachtgever?
- Weet je wie hierbij betrokken zijn geweest?
Neem dan contact met ons op. Weet dat we altijd zorgvuldig met je informatie omgaan. De politie gaat nooit zomaar over tot een aanhouding, daar gaat eerst gedegen onderzoek aan vooraf.

Contact opnemen
Je kunt telefonisch contact opnemen via 0900 8844. Vermeld daarbij zaaknummer 2023291737. Informatie doorgeven kan ook via het tipformulier.. Liever anoniem je informatie doorgeven? Neem dan contact op via 0800 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening