Ga naar content

Ernstig ongeluk - Noorderbocht - Rotterdam Noord

Op de Noorderbocht in Rotterdam reed op zondag 4 juni om 19.50 uur een auto een fietser aan. De fietser liep hersenletsel op en de bestuurder van de auto ging er vandoor. Heb jij iets gezien of gehoord of weet je wie de bestuurder is?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Zondag reden zowel de fietser als auto vanaf het CBR terrein in de richting van de Gordelweg. Op de burg over de A20, de Noorderbocht, benaderde de auto de fietser van achteren en is toe met de voorzijde van de auto tegen de achterkant van de fiets gereden. Volgens getuigen gebeurde dit met hoge snelheid. De auto is toen weggereden in de richting van de Gordelweg. De fietser, een 63 jarige man uit Rotterdam, bleef alleen achter. Hij liep ernstig hersenletsel op en is nog altijd aan het revalideren. 

De politie doet er alles aan om de identiteit van de bestuurder te achterhalen. Team Verkeer komt graag in contact met getuigen. Op camerabeelden in de omgeving is een aantal automobilisten te zien. Mogelijk hebben zij iets gezien of gehoord.  Reed u die zondag 4 juni rond 19.50 u op de Noorderbocht in Rotterdam? Neem dan svp contact met ons op.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=-_eALhUsnUs

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening