Ga naar content

Diefstal – Bruins Slotlaan – Nijkerk

Op donderdagmiddag 2 februari vond er aan de Bruins Slotlaan een brutale babbeltruc plaats. Daarbij werd de bankpas van een 79-jarige bewoonster gestolen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer was in haar achtertuin aan het tuinieren. Toen ze omkeek zag ze dat er een vrouw naast haar stond. De vrouw bood aan te helpen en liep daarna weg. Toen het slachtoffer na tien minuten haar huis in liep, stond diezelfde vrouw in haar woning. Ze dacht eerst dat de vrouw verward was, maar toen de vrouw vroeg waar de wc was en daarna een kastje openmaakte, heeft het slachtoffer haar naar buiten gestuurd. De volgende dag zag het slachtoffer dat haar bankpas weg was en dat er geld uit haar portemonnee was gestolen.

Op 2 februari werd er met de gestolen bankpas contactloos betaald op het station van Nijkerk. Diezelfde nacht werd de bankpas gebruikt bij tankstations aan de A27 vlakbij Utrecht. Op beelden is te zien dat deze vrouw mogelijk als passagier in een grijze Fiat zit. We hopen dat iemand deze vrouw herkent.

Heb je informatie? Tip ons!

Contact

Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening