Ga naar content

Vuurwerkbom – van Rooseveltstraat – Doetinchem

Wie heeft er meer informatie over de vuurwerkbom die afgelopen september afging bij een woning aan de Rooseveltstraat in Doetinchem?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 7 september rond 01:45 uur werden de bewoners ruw opgeschrikt door een enorme explosie. Het bleek dat er een vuurwerkbom was ontploft, waardoor de voordeur was opgeblazen. De ravage was enorm.

De dader heeft een enorm risico genomen. De explosie was zo krachtig dat zelfs een woning tegenover het pand beschadigd raakte. Gelukkig is er niemand gewond geraakt, maar er was ook een kind in de woning aanwezig en die is enorm geschrokken en bang geworden door de explosie.

Beelden

Op bewakingsbeelden is een man met een hoodie te zien. Hij lijkt iets met een aansteker aan te steken omdat zijn gezicht oplicht. Daarna volgt een enorme explosie.

 

Vragen

We zijn meteen een onderzoek gestart en kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Heb je meer informatie over deze vuurwerkbom? Of weet jij wie de man is die we op de beelden zien? Misschien heb jij destijds iets gezien of gehoord wat met deze vuurwerkbom te maken kan hebben? Neem dan contact met ons op.

Contact

Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=6nvT8lcy6TY

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening