Ga naar content

Winkeldiefstal - Wilhelminaplein - Best

Deze mannen werden betrapt toen ze voor veel geld aan spullen probeerden te stelen in een winkel op het Wilhelminaplein in Best. Helaas wisten ze te ontkomen, maar we hebben ze op beeld en hopelijk herkent iemand ze. Help mee ze te vinden, tip als je iets weet.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Goed nieuws, de man links op de foto is herkend. We zijn nog op zoek naar de tweede verdachte. Weet jij meer? Laat het weten.

Omschrijving

Deze winkeldieven gingen professioneel te werk met een geprepareerde tas waarmee ze voor ruim 1.600 euro aan gezichtsproducten probeerden te stelen. Ze werden betrapt door het winkelpersoneel en renden zonder de tas naar buiten. Ze probeerden het die dag opnieuw bij een winkel in Den Bosch, maar ook daar werden ze betrapt. Wie herkent ze? Help mee ze te vinden.

Tippen kan hier online door het tipformulier in te vullen, maar je mag ook bellen naar de opsporingstiplijn op 0800-6070 of bel anoniem naar 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=TTFc1ZymuVs

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=zTH4aAFAgfA

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening