Ga naar content

Brandstichting - Ganzerikstraat - Arnhem

In Arnhem heeft een man op 16 februari geprobeerd om een auto in de brand te steken. Toen dit niet lukte, keerde hij op zondag 19 februari terug met een andere man om de auto verder in de brand te steken.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op de beelden van de eerste poging is duidelijk te zien dat de man een brandbare vloeistof over de auto giet en aansteekt. Er ontstaat een enorme steekvlam. Het is goed mogelijk dat hij daarbij gewond is geraakt, wat mogelijk opgemerkt kan zijn door mensen uit zijn omgeving. 

Bij de tweede poging, drie dagen later, is te zien dat de man dit keer een compagnon meeneemt. Hij heeft duidelijk geleerd van de vorige keer, want hij gaat voorzichter te werk. Zijn compagnon, die schuin achter hem staat, filmt de brandstichting. Zodra de vloeistof in brand staat, rennen ze allebei weg. 

We willen graag weten of mensen dit filmpje ergens hebben gezien. Misschien is het gedeeld op social media of via WhatsApp. We zijn ook op zoek naar mensen die de dader mogelijk herkennen aan zijn kleding of manier van bewegen. Daarnaast willen we graag weten wie de persoon is die aan het filmen is. Als je informatie hebt, laat het ons dan weten!

Vragen

Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=wuyrtGc4CyA

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening