Ga naar content

Mogelijk geweldgebruik - Hoofdstraat - Ter Apel

Getuigen en camerabeelden gezocht in onderzoek naar een melding van een burgeraanhouding vrijdagavond 3 november, waarbij mogelijk geweld is gebruikt. Wie heeft iets gezien?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vrijdagavond 3 november rond 21:15 uur krijgen wij de melding van een burgeraanhouding op de Hoofdstraat in Ter Apel,  waarbij mogelijk geweld is gebruikt. Als agenten ter plaatse aankomen treffen zij daar een 18-jarige man uit Ter Apel gewond aan, samen met een aantal omstanders. Mogelijk was er voorafgaand aan de aanhouding sprake van een ander incident. Hier doen wij onderzoek naar. 

De gewonde man is meegenomen naar het bureau om daar het verhaal helder te krijgen. De persoon bleek op het bureau dusdanig gewond dat behandeling in het ziekenhuis nodig was.

Deel uw informatie met ons

Wij doen onderzoek naar wat er zich vrijdagavond aan de Hoofdstraat of in die omgeving heeft afgespeeld en zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u gezien of weet u meer over wat er tijdens dit incident is gebeurd of wat er aan vooraf ging? Laat het ons dan weten. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier op deze pagina gebruiken. 

Update 19 december 2023

In het onderzoek naar een burgeraanhouding vrijdagavond 3 november, waarbij mogelijk geweld is gebruikt, zijn vandaag twee personen aangehouden. Het gaat om een 63-jarige man en een 54-jarige man, beide uit Ter Apel. Zij zijn vandaag verhoord en na verhoor weer heengezonden. Beide mannen blijven verdachte en het onderzoek gaat door.

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening