Ga naar content

Openlijk geweld - Ringbaan-Zuid - Tilburg

Weer is een kleine groep mensen verantwoordelijk voor de ongeregeldheden bij de wedstrijd Willem II - NAC van 3 september. De ME moest eraan te pas komen om te voorkomen dat Willem II aanhangers de confrontatie zochten met NAC supporters. De agressie keerde zich toen ook tegen de politie.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Na de ongeregeldheden op 3 september 2023 tijdens en na de wedstrijd is de politie en onderzoek gestart. Van de ongeregeldheden zijn camerabeelden. Die zijn uitgebreid onderzocht. De identiteit van een groot gedeelte  van mogelijke relschoppers is ondertussen vastgesteld. Ze zullen zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden. Vier onbekende verdachten worden niet langer gezocht in verband met een gering aandeel in de rellen.

Melden

Maar we hebben nog meer beelden van, voor ons, onbekende verdachten. De verdachten hebben een week de tijd gehad om zich te melden naar aanleiding van de ongeblurde beelden. Een aantal hebben zich gemeld, we zoeken echter nog meer verdachten. Deze mensen zijn direct betrokken bij de rellen en worden verdacht van strafbare feiten. We roepen ze op om zichzelf te komen melden. Neem geen risico, er zijn altijd mensen die je herkennen en dat bij ons melden!

Vragen

Wie herkent deze mannen?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=9uoUZrJLzq0

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening