Ga naar content

Overval tankstation - Albert Schweizerdreef - Utrecht

In Utrecht werd een tankstation aan de Albert Schweitzerdreef in overvallen op vrijdagavond 22 september 2023. Er is videobeeld en de verdachte staat er heel goed op. Wie is hij?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Een 21-jarige medewerker heeft net de laatste klant geholpen, als het wat rustiger wordt. Het is ongeveer 21:00 uur als hij op camerabeeld een persoon vanaf het fietspad ziet aankomen lopen. De medewerker kijkt op zijn mobiel en wanneer hij weer de winkel in kijkt ziet hij recht tegenover hem de overvaller staan.

Meerdere malen tikt de verdachte met een steekwapen op het raam en roept hij om geld. De medeweker geeft aan dat er in de lade weinig contant zit, maar toch moet hij alles meegeven. Het slachtoffer werkt natuurlijk mee en geeft dat kleine beetje dat erin zit af aan de verdachte. De verdachte stopt het geld in een blauwe plastic supermarkt tas en vertrekt daarna. De medewerker ziet op bewakingsbeeld dat de overvaller weer richting het fietspad rende. De medewerker belt direct naar 112 waarna de hulpdiensten ter plaatse komen.

Signalement verdachte:

  • Man;
  • Licht getinte huidskleur;
  • Ongeveer 20 jaar oud;
  • Droeg toen een grijs trainingspak, mondkapje en had een capuchon over zijn hoofd
  • Sprak vloeiend Nederlands.

Vragen

Wie is deze verdachte? Hij staat goed op beeld en we komen graag te weten wie hij is. Heeft u informatie? Deel die dan anoniem en gratis via 0800-7000 of bel gratis 0800-6070. Online uw informatie anoniem doorgeven kan door hier te klikken.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=B6MV0tNNkOI

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening