Ga naar content

Aanranding - Zwaansmeerpad – Uitgeest

Op woensdagavond 20 september tussen 19.20 en 20.00 uur werd een vrouw aangerand op het Zwaansmeerpad in Uitgeest. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden uit de buurt.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer was aan het hardlopen toen zij tegemoet werd gefietst door twee mannen. Ongeveer ter hoogte van de kruising Markervaart/N246 aan de overkant, werd zij door de mannen vastgegrepen en aangerand. Daarna gingen de mannen er op de fiets vandoor in de richting van Uitgeest.

 

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar de twee verdachten. Beide mannen hadden een lichte huidskleur, waren rond de 40 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Ze droegen allebei een donkerkleurige trui met capuchon, een zwarte zonnebril en een donkerkleurige broek.

 

De politie onderzoekt het incident en zoekt getuigen. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem tippen kan ook, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt daarnaast graag kennis van eventuele beelden die zijn gemaakt in de buurt van het Zwaansmeerpad, in de richting van Uitgeest centrum. Denk aan beelden gemaakt door dashcams of deurbelcamera’s. U kunt beelden uploaden via dit formulier onder vermelding van 2023203776.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening