Ga naar content

Diefstal ebikes – Schoolstraat – Zevenaar

Aan de Schoolstraat in Zevenaar stalen twee mannen twee e-bikes uit een parkeergarage. Herken jij dit duo? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De mannen braken rond 04.00 uur ’s nachts in bij de parkeergarage van een appartementencomplex. Ze forceerden het rolhek en één van hen kroop eronderdoor. Hij liet zijn handlanger binnen met een druk op de knop die het hek omhoog liet gaan. Vervolgens gingen ze op onderzoek uit in de parkeergarage en bekeken ze de geparkeerde fietsen uitvoerig. Uiteindelijk namen ze allebei een elektrische fiets mee naar buiten.

Over de verdachten

De mannen zijn vrij lang, hebben een lichte huidskleur en droegen sjaals voor hun gezichten en capuchons, waardoor hun gezichten niet te zien waren. Eén van hen droeg een opvallende jas met een soort legerprint in de kleuren zwart en bruin, met op de rug (rechtsboven) een soort logo dat lijkt te bestaan uit drie zinnen met witte letters. De andere man droeg een legergroene jas met een lichtgroen koord aan de bovenkant en een lichtgroen zakje op de linkermouw. Hij droeg een cap van het merk FILA (of daarop lijkend).

Vragen

  • Herken je (een van) de mannen aan hun kleding, postuur, houding en/of manier van bewegen? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina.
  • Eén van de gestolen fietsen was een blauwe Gazelle C7 HMB met framenummer GZ61302818.Heb jij deze fiets gezien of te koop aangeboden zien worden?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=zGLcze4t2A8

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening