Direct naar de inhoud

Openlijk geweld – Jansplein – Arnhem

Aan het Jansplein in Arnhem gooide een jongeman stoelen naar de Mobiele Eenheid. Herken jij hem? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De jongeman was bij een demonstratie op het Jansplein, waarbij de Mobiele Eenheid (ME) van de politie de orde moest bewaken. Meerdere mensen gooiden voorwerpen naar de ME-agenten, zoals stenen en vuurwerk. Deze verdachten hebben we gesproken, behalve een jongeman die twee keer met veel kracht een stoel naar de politiemensen wierp. 

Signalement

De verdachte is ongeveer twintig jaar oud en heeft een licht getinte huidskleur. Hij droeg een zwart jack met capuchon. Daaronder droeg hij een donkerblauw trainingspak en ook een muts. Verder droeg hij sneakers (waarschijnlijk van het merk Asics) in de kleuren wit, grijs en groen.  

Weet jij wie de jongeman is die we zoeken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=I1bPRPa_Fhg

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening