Ga naar content

Beroving met geweld – Exercitieveld – Woerden

In Woerden is een 14-jarige jongen beroofd op maandagavond 22 april. De jongen werd op de kermis in Woerden mishandeld door een groep jongeren en beroofd van zijn persoonlijke spullen. Heb jij iets gezien? Meld het nu!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 20.30 uur ’s avonds liep het slachtoffer over de kermis, ongeveer in het midden van het Exercitieveld. Op dat moment komt een groep van ongeveer twintig jongens hem tegemoet lopen. Het slachtoffer vertrouwde dit niet en liep achteruit weg. De groep liep achter hem aan en meerdere jongens pakten hem vast. De jongens beroofden het slachtoffer van zijn persoonlijke spullen en gooien hem op de grond. Toen het slachtoffer op de grond lag werd hij ook nog geschopt en geslagen. Daarna werd hij bedreigd met steekwapens. De groep gingen er hierna vandoor in de richting van de Oostlaan.

Getuigen gezocht

Was u op de kermis op maandagavond 22 april? En heeft u deze groep jongens gezien? Of heeft u deze gewelddadige beroving gezien? De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Neem contact op met 0900-8844 of geef uw informatie door via het tipformulier. Liever anoniem? Dat kan via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening