Direct naar de inhoud

Bezorger zwaar mishandeld - Titostraat - Almere

Vrijdag 15 maart wilde een man eten bezorgen bij een woning in de Titostraat in Almere. De man werd op de terugweg zwaar mishandeld door drie personen die op beeld staan. Wie weet meer of wie plaatste de bestelling?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer krijgt rond 02:20 uur een bestelling binnen die bezorgd moet worden op een adres aan de Titostraat in Almere. De bezorger is onderweg naar het adres, maar wanneer hij aanbelt hoort hij dat de bewoners geen eten hebben besteld. Als de bezorger het appartementencomplex verlaat en richting zijn fietst loopt gaat het mis.

Met een hamer op de knieën geslagen
De bezorger werd aangesproken door drie personen. Eén van hen stond oog-in-oog met het slachtoffer en zei dat de man alles moest afstaan. Het slachtoffer stond het eten af, maar niet zijn persoonlijke spullen. De bezorger werd vervolgens meegenomen naar de zijkant van het appartementencomplex, waarna met behulp van een hamer op zijn knieën werd ingeslagen. Het slachtoffer wist zichzelf los te trekken en weg te komen. De persoon die oog-in-oog stond met het slachtoffer had het volgende signalement:
-Man;
-Licht getint;
-Lang gezicht;
-Had een dun postuur;
-Droeg een stoppelbaard;
-Rond de 35 jaar oud;
-Tussen de 1,75M en 1,80M lang;
-Had een dun postuur;
-Hij droeg een pet en donkere kleding.

Wie plaatste de bestelling of weet er meer?
De recherche heeft beeldmateriaal ontvangen waarop de drie verdachten te zien zijn. De recherche vraagt u om naar de beelden te kijken en uw informatie door te geven als u meer weet. Daarnaast vraagt de recherche zich af wie de bestelling heeft geplaatst. Misschien dat opzet in het spel is geweest. Deel uw informatie gratis via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Online kan via onderstaand tipformulier of via deze link.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ECZnJlcxlwk

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening