Ga naar content

Schietincident – Rubenslaan – Soest

Zaterdagavond 13 april 2024 rond middernacht werd een woning aan de Rubenslaan in Soest meermaals beschoten. De politie doet onderzoek. Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden? Deel het met ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Zaterdagavond rond 23.55 uur werden meerdere schoten gelost in de richting van de woning. Op dat moment was één persoon in de woning aanwezig. Gelukkig bleef deze ongedeerd. De verdachten reden in een auto weg, in de richting van de Dalweg.

De politie heeft direct een groot onderzoek gestart, onder andere met een speurhondengeleider en de forensische opsporing. In de buurt werd gezocht naar de verdachten, maar helaas zijn zij niet meer aangetroffen. Ook is een digitaal buurtonderzoek gestart om meer informatie te verkrijgen over het schietincident.

Informatie of camerabeelden

Heeft u mogelijk wat gezien of gehoord dat van belang kan zijn voor het politieonderzoek? Bezit u een deurbelcamera of ander soort camera die mogelijk beelden heeft opgenomen van het incident? Of heeft u andere informatie die interessant kan zijn voor de politie? Deel het direct!

Dat kan via 0900-8844 of via het tipformulier hieronder. Volledig anoniem uw informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening