Ga naar content

21-jarige student overleden - Entrada nabij metrostation Van der Madeweg - Amsterdam

De politie zoekt getuigen die vrijdagochtend 29 maart in de buurt van metrostation Van Der Madeweg, bij Entrada 600 zijn geweest. Daar werd een bewusteloze man aangetroffen die naderhand in het ziekenhuis is overleden. Een taxichauffeur zag de man kort daarvoor zwalkend lopen en in de bosjes vallen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Het is nog altijd niet duidelijk wat er is gebeurd vlak voor de dood van de pas 21-jarige student Tariq Martina uit Amsterdam. Tariq is op vrijdag 29 maart jl. overleden nadat hij vlakbij het gebouw Entrada 600, in de omgeving van het metrostation Van der Madeweg, bewusteloos is geraakt. Later op de dag overlijd Tariq in het ziekenhuis aan onder andere inwendige verwondingen.

De politie toont in Opsporing Verzocht beelden van het slachtoffer als hij die ochtend bij het metrostation Van der Madeweg loopt. Dit is vlak voordat hij bewusteloos op de grond valt.
Op de beelden is te zien dat Tariq bij het verlaten van de metro een vest draagt dat hij nog niet draagt als hij eerder de metro in gaat bij metrostation Bijlmer ArenA. De politie vermoedt dat iemand hem die ochtend dat vest heeft gegeven en wil dringend contact met die persoon. Maar ook de mensen die Tariq Martina hebben gekend of hem op vrijdag 29 maart in de metro hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Bel 0800-6070 of reageer via het tipformulier.

 

Omschrijving

De politie is een onderzoek gestart omdat in het ziekenhuis is gebleken dat het slachtoffer, een 21-jarige man uit Amsterdam, de nodige (interne) verwondingen heeft. Hoe die zijn veroorzaakt is nog onbekend, maar het onderzoeksteam houdt rekening met verschillende scenario’s.

Het slachtoffer zag er als volgt uit:

  • hij had een donkergetinte huidskleur
  • en korte zwarte dreads
  • Hij droeg een wit shirt
  • onder een donker vest
  • een donkere broek en
  • lichte sneakers

Zag u vrijdagochtend iemand die aan dit signalement voldoet, al dan niet zwalkend, alleen of met iemand anders,  neem dan contact op met de politie.

Binnen het onderzoek worden allerlei sporen onderzocht, waaronder camerabeelden en digitale gegevensdragers. De politie vraagt iedereen die iets is opgevallen die ochtend, zich te melden. Dat kan via de opsporingstiplijn op 0800 6070 of via het politie servicecentrum op 0900 8844.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=epmvhIXtZMc

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=HkH-bpDGNEk

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: