Ga naar content

Auto-inbraak – Hennepstraat – Hengelo

Aan de Hennepstraat in Hengelo brak een man in bij een auto. Heb jij een idee wie dit is? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man kwam aan met zijn fiets en scheen met een lampje naar binnen om in de auto te kunnen kijken. Hij fietste weg en kwam kort daarna terug. Hij parkeerde zijn fiets tegen de auto. Hij tikte een ruitje kapot, waardoor de lampen van de auto gingen knipperen. Dit weerhield hem er niet van om in de auto te stappen en op zoek te gaan naar waardevolle goederen. Behalve een paar pakjes sigaretten vond hij geen kostbare spullen. Met de sigaretten op zak stapte hij weer op zijn fiets en reed hij weg.

In december vonden in Hengelo nog twee auto-inbraken plaats die qua werkwijze op deze zaak lijken. We sluiten niet uit dat het gaat om dezelfde dader. 

Herken jij deze man? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook het filmpje onderaan deze pagina van opsporingsprogramma Plaats Delict, waarin bewegende beelden van de man te zien zijn.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar 2023592090. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ihcdXVOlTTA

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening