Ga naar content

Fietsen van viaduct afgegooid - Deventerweg - Harderwijk

Vanaf het viaduct Deventerweg in Harderwijk zijn op 21 februari meerdere fietsen naar beneden gegooid op de A28. Meerdere auto’s liepen schade op. Ben je getuige geweest, heb je camerabeelden of liep jouw auto ook schade op maar heb je dat nog niet bij ons gemeld? Dan spreken we je graag!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie kreeg rond 23.30 uur de melding dat er meerdere fietsen op de A28 lagen ter hoogte van het viaduct Deventerweg. De fietsen waren naar beneden gegooid vanaf het viaduct op beide rijbanen. Meerdere auto’s zijn eroverheen gereden en hebben schade opgelopen. Rijkswaterstraat heeft de voertuigen afgevoerd.

Wie heeft meer informatie?
Er is gelukkig niemand gewond geraakt, maar dit had heel anders kunnen aflopen. We zijn op zoek naar mensen die ons meer informatie kunnen geven:

  • Heb je gezien wie de fietsen van het viaduct af heeft gegooid?
  • Woon je in de buurt en heb je camerabeelden waar mogelijk wat op staat? Denk bijvoorbeeld aan een auto die meerdere fietsen vervoerd?
  • Reed je gisteravond over de A28 en heb je dashcambeelden waar wat op staat?
  • Is je fiets recent gestolen? Mogelijk is hij gebruikt bij dit incident
  • Heb je ook schade opgelopen maar heb je je nog niet bij ons gemeld?

Neem dan contact met ons op!

Contact
Geef je tip door via het tipformulier of bel 0900 - 8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: