Ga naar content

Vermissing 42-jarige vrouw – Von Weberstraat – Zevenaar

In en rondom een woning aan de Von Weberstraat heeft de politie uitgebreid onderzoek gedaan in verband met de vermissing van een 42-jarige vrouw. Haar naam is Yildiz Kayali. Sinds 29 december 2023 is zij vermist. De politie maakt zich grote zorgen om haar lot en houdt er rekening mee dat zij mogelijk slachtoffer is geworden van een misdrijf. Heb jij Yildiz na 29 december nog gezien of gesproken? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Yildiz is na de 29e niet op haar werk verschenen. Ook hebben haar kinderen niets meer van haar gehoord, terwijl er daarvoor dagelijks contact was.

In verband met de urgente vermissing is er een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Donderdag 15 februari werd een 59-jarige man aangehouden. In en rond de woning is onderzoek verricht. Ook is een buurtonderzoek gedaan in (de omgeving van) de Von Weberstraat.  Daarnaast is het team nog op zoek naar camerabeelden van de openbare weg rond het moment van de vermissing, denk hierbij aan dashcambeelden of aan beelden van deurbelcamera's. Dus heb je camerabeelden van de openbare weg van de periode 28, 29 en/of 30 december van een van onderstaande gebieden, laat het ons weten:

- de route tussen Zevenaar en Arnhem
- Westervoort en omgeving industrieterrein Duiven aan de Rivierweg
- Arnhem, specifiek de wijken Presikhaaf, IJsseloord en Het Broek
- Zevenaar, specifiek de wijk Stegeslag
- omgeving Lathum en Giesbeek.

Heb jij meer informatie over deze vermissing?

We kunnen jouw hulp in dit onderzoek goed gebruiken:

  • Heb jij Yildiz Kayali na 29 december nog gezien of gesproken?
  • Heb je meer informatie over haar laatste verblijfplaats?
  • Heb je camerabeelden in de omgeving van de Von Weberstraat rond 29 december?
  • Heb je de afgelopen maanden bijzonderheden gezien rondom de woning in de Von Weberstraat?
  • Heb je camerabeelden uit bovenstaande plaatsen van 28, 29 en of 30 december?

Neem dan contact met ons op. We realiseren ons heel goed dat er een langere tijd verstreken is, maar hoe klein de informatie voor u ook lijkt, alle informatie kan bruikbaar zijn voor het onderzoek.

Contact
Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=X5bcb960mOY

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=02kUpJreJsE

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: