Ga naar content

Explosies - Larenseweg - Hilversum

Twee nachten achter elkaar vond een explosie plaats bij een horecazaak aan de Larenseweg in Hilversum. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de explosies van maandagochtend 19 en dinsdagochtend 20 februari. We zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden van beide incidenten. Heeft u wat gezien of gehoord, of bent u in het bezit van bruikbare camerabeelden? Meld het!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Twee explosies

De eerste explosie vond plaats in de nacht van zondag 18 op maandag 19 februari, rond 05.00 uur. De tweede explosie vond in de opvolgende nacht plaats, van maandag 19 op dinsdag 20 februari, omstreeks 02.45 uur. In beide gevallen werd er vermoedelijk vuurwerk gebruikt. De ruit van de horecazaak raakte hierdoor beschadigd. Gelukkig was op beide momenten niemand in het pand aanwezig.

Camerabeelden en getuigen gezocht

De politie doet onderzoek naar beide explosies. Hierbij wordt gekeken of er een verband bestaat tussen de twee incidenten. Ook vindt er een buurtonderzoek plaats. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die in één of beide nachten iets hebben gehoord of gezien dat van belang kan zijn. Ook camerabeelden van bijvoorbeeld deurbelcamera’s, ontvangt de politie graag!

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening