Ga naar content

Explosie – Lichtewaterlaan – Medemblik

Op dinsdagavond 13 februari vond een explosie door vermoedelijk zwaar vuurwerk plaats bij een woning aan de Lichtewaterlaan in Medemblik. Het explosief kwam tot ontploffing in de voortuin. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen, mensen met informatie en camerabeelden. Bel de politie via 0800-6070. Dat kan ook anoniem. Bel 0800-7000.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

inmiddels zijn er drie aanhoudingen verricht. 

Omschrijving

Omstreeks 20.05 uur kreeg de politie een melding van een explosie bij een woning aan de Lichtewaterlaan in Medemblik. Toegesnelde agenten zagen dat een explosief, vermoedelijk zwaar vuurwerk, in de voortuin tot ontploffing was gekomen. Na het incident zijn twee personen weggerend in de richting van de Korte Brake.

Melden helpt. Ook anoniem
Om de daders op te sporen heeft de politie alle inwoners hard nodig. Zij kennen hun straat, hun wijk en hun bewoners tenslotte het beste. Ziet u een verdachte situatie? Bel dan altijd 112. Hebt u informatie over (de achtergronden van) deze explosie? Meld het dan ook! Hebt u relevante camerabeelden? Bel 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2024032447. Als u het eng of spannend vindt om te melden, dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening