Direct naar de inhoud

Schietincident – Kennemersingel – Alkmaar

Woensdagmiddag vond een schietincident plaats op de Kennemersingel in Alkmaar. Twee personen zijn aangehouden. We doen onderzoek en zoeken getuigen. Een specifiek getuige die we zoeken is een vrouw op een bakfiets met oranje fietstassen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Aanhoudingen

Het schietincident werd rond 14.15 uur gemeld bij de politie. De twee personen die betrokken waren bij het incident aan de Kennemersingel waren vertrokken toen de politie arriveerde. Een 30-jarige man uit Castricum raakte bij het incident gewond en wist zijn weg naar een ziekenhuis te vinden. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen en vervolgens door de politie aangehouden. Ook werd een 35-jarige man uit Castricum kort na het incident aangehouden. De rol van beide mannen en de toedracht wordt nu verder door de politie onderzocht.

 

Slachtofferhulp

Meerdere omstanders waren getuige van het schietincident. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit heftig is geweest voor deze getuigen. Voor iedereen die hierover wil praten is slachtofferhulp beschikbaar (gesteld).

 

Informatie delen
De politie is specifiek op zoek naar een vrouw op een bakfiets met oranje fietstassen die getuige zou zijn van het incident. Ook andere getuigen spreken we graag. Ben je getuige geweest en/of heb je (camera)beelden van het incident, maar heb je nog niet met de politie gesproken? En wellicht heb je andere (relevante) informatie voor de recherche? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening