Ga naar content

Zware mishandeling - Plein 1945 - IJmuiden

In een horecagelegenheid aan het Plein 1945 in IJmuiden vond donderdag 22 februari een zware mishandeling plaats. Hierbij werd een 63-jarige man uit IJmuiden mishandeld door twee personen. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Gisteren zoals eerder vermeld een 60-jarige man uit de gemeente Velsen, en vandaag een 29-jarige man uit de gemeente Velsen. 

Omschrijving

Rond 21.15 uur kreeg de politie melding van een zware mishandeling, waarbij meerdere personen het slachtoffer hebben mishandeld. Mogelijk heeft eerder die avond een conflict plaatsgevonden dat aanleiding gaf tot de mishandeling. Na de mishandeling gingen de verdachten ervan door in onbekende richting. Het slachtoffer werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Na onderzoek heeft de politie rond 22.50 uur een 60-jarige man uit IJmuiden kunnen aanhouden op de Grahamstraat. Zijn rol wordt verder onderzocht door de politie. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen die het onderzoek kunnen helpen. Heeft u de politie nog niet gesproken en iets gezien van de zware mishandeling tussen 21.00 uur en 21.30 uur of heeft u iets waargenomen van het mogelijke conflict eerder die avond? Beschikt u over camerabeelden? Laat het de politie direct weten via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via telefoonnummer 0800-7000 of via onderstaand tipformulier. Graag onder vermelding van zaaknummer 2024039447.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening