Ga naar content

Straatroof - Stationslaan - Breda

Op zaterdag 11 november staat buiten het station op Breda een jongen te roken. Hij wordt aangesproken door twee anderen, die hem vervolgens mishandelen en beroven. Weet u wie deze mannen zijn?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De mannen vragen het slachtoffer om een sigaret. Als de jongen dat weigert, worden ze boos en beginnen te schelden. Dit loopt uit op een vechtpartij, waar het slachtoffer tegen de grond gewerkt wordt. De daders trappen en slaan hem. Later gaan ze er met zijn bril en airpods vandoor. 

Ze zijn allebei vrij jong. Zo rond de 17, 18 jaar. Ze hebben ongeveer dezelfde lengte, rond de 1.80m. Verder droegen ze donkere kleding. Hopelijk zeggen de signalementen u iets, misschien wel in combinatie met de beelden. Alle informatie is ook online beschikbaar. Neem contact op als u een vermoeden heeft.

 

Ze krijgen de kans om zich eerst te melden, voordat we ze volledig herkenbaar tonen.

 

Vragen

U kunt ons bereiken via de bekende kanalen. Dat zijn de opsporingstiplijn op 0800 6070. En dat is natuurlijk Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000. Daar kunt u zonder uw naam te zeggen tips en informatie delen. Laat van u horen!

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=NvfENE1fO08

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening