Ga naar content

Diefstal uit bedrijf – Leeuwenbrug – Deventer

Aan de Leeuwenbrug in Deventer stal een man een computer en een computerscherm uit een kantoorpand. Weet jij wie deze man is? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man liep het gebouw binnen via een zij-ingang. In het gebouw huren meerdere bedrijven een ruimte. In de hallen op de verschillende verdiepingen hangen beeldschermen. Twee van deze apparaten – een computer en een beeldscherm – nam de man mee. De totale waarde bedraagt 1.250 euro.

Een paar weken na deze diefstal werden ook vier computers uit dit bedrijf gestolen. Mogelijk is er een verband tussen beide zaken.
2023459170

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=_wUv3suV1d4

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening