Ga naar content

Inbraak boerderijwinkel – Veldmatenweg – Losser

Aan de Veldmatenweg in Losser stalen inbrekers uit een boerderijwinkel enkele honderden euro’s. Weet jij wie dit zijn? Dan horen we graag van jou!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De inbrekers kwamen aan met de fiets. Nadat het was gelukt om binnen te komen, doorzocht één van de mannen de vertrekken. Zijn handlangers bleven buiten de wacht houden. De man haalde uit een kassalade al het aanwezige briefgeld. Als jij één van de mannen herkent, laat het ons dan weten!

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=F3GolXHfrMY

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening