Ga naar content

Pinnen met gestolen pas – Groene Allee – Ermelo

Een zorginstelling uit Ermelo is bestolen van ruim 13.000 euro. De daders pinden met een gestolen bankpas. Herken jij de man op de foto? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De instelling stuurde de bankpas op 19 september per post naar het hoofdkantoor in Amersfoort. Vermoedelijk is de pas daar nooit aangekomen. Enkele weken later kwam aan het licht dat de bankpas 140 keer was gebruikt. Er zijn aankopen mee gedaan, variërend van 50 cent tot 300 euro. Dit gebeurde vooral in het westen van het land, in onder meer Amsterdam, Hilversum, Oostzaan, Almere, Bussum, Amersfoort, Utrecht, Maarssen en Leusden. Maar ook in Bornerbroek is gepind.

Twee personen maakten gebruik van de bankpas. We zoeken nog één van hen. Herken je deze man? Laat het ons dan weten!

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=m4ws7wrfhTk

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening