Ga naar content

Aanranding – Vondellaan– Beverwijk

Op vrijdagavond 10 november 2023 is een vrouw na afloop van haar werk in het ziekenhuis aan de Vondellaan in Beverwijk op de parkeerplaats aangerand door een voor haar onbekende man. Herkent u de verdachte? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Bel de politie via 0800-6070. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Omstreeks 23.45 uur loopt de vrouw na haar werk naar de parkeerplaats van het ziekenhuis als zij wordt aangesproken door een voor haar onbekende man. Zo vraagt hij naar haar leeftijd. Hier is de vrouw niet van gediend. Ze loopt naar haar auto en ziet dat de man een andere kant op loopt.

Als zij de auto instapt staat de man er ineens weer. De man begint haar te zoenen in het gezicht, betast haar en gaat op haar liggen. De vrouw kan geen kant op. Als zij een collega ziet roept ze om hulp. Hierdoor is de man gevlucht.

Signalement verdachte
-Man
-Licht getinte huidskleur
-Circa 1.68 meter lang
-Rond gezicht
-Ongeveer 30 jaar oud
-Had een beetje kromme benen
-Droeg een kort zwart jack
-Sprak goed Nederlands met een accent

Vragen

-(her)kent u deze man? Wellicht in combinatie met zijn kleding of zijn loopje?
-Herkent u zichzelf op beeld? Meldt u bij de politie
-Heeft u andere informatie over deze zaak?

Neemt u dan contact op met de politie via bijgaand tipformulier of telefonisch via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Graag onder vermelding van zaaknummer: 2023242935

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=99Po4Bz5eu8

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening