Ga naar content

Inbraak – Koog – Zuid-Scharwoude

In de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 januari heeft er een inbraak plaatsgevonden op een café aan de Koog in Zuid-Scharwoude. Er is geen buit gemaakt. Op het moment dat de eigenaar en de politie ter plaatse kwamen was de inbreker(s) al gevlucht. Heeft u iets gezien? Of andere informatie over deze zaak? Bel de politie via 0900-8844.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Omstreeks 01.40 uur kreeg de politie de melding van de inbraak. Toegesnelde agenten zagen dat de voordeur van het pand was geforceerd ook stond de voordeur nog open. Na een zoekactie met een hondengeleider werd niemand meer aangetroffen.

De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen of mensen die informatie hebben. Ook ontvangen we graag relevante camerabeelden. Sinds de jaarwisseling hebben er meerdere inbraken bij bedrijvenpanden in de gemeente Dijk en Waard plaatsgevonden. Een mogelijk verband tussen de inbraken wordt nader onderzocht. Informatie en camerabeelden kunnen worden geüpload via bijgaand tipformulier. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2024011044. Of bel de politie via 0900-8844. Liever anoniem informatie doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening