Ga naar content

Poging inbraak – Dorpsstraat – Noord-Scharwoude

In de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 januari kreeg de politie melding van een poging inbraak op een horecagelegenheid aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude. Op de zijdeur werden braaksporen aangetroffen. Heeft u iets gezien? Of andere informatie over deze zaak? Bel de politie via 0900-8844.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In de ochtend van dinsdag 16 januari kreeg de politie de melding binnen. Vermoedelijk heeft de inbraak plaatsgevonden in de nacht van maandag 15 januari op dinsdag 16 januari omstreeks 01.50 uur.  

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen of mensen die informatie hebben. Ook ontvangen we graag relevante camerabeelden. Sinds de jaarwisseling hebben er meerdere inbraken bij bedrijvenpanden in de gemeente Dijk en Waard plaatsgevonden. Een mogelijk verband tussen de inbraken wordt verder onderzocht. Informatie en camerabeelden kunnen worden geüpload via bijgaand tipformulier. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2024011194. Of bel de politie via 0900-8844. Liever anoniem informatie doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening