Direct naar de inhoud

Mogelijke brandstichting - Van Reedeweg - Renswoude

In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 juli werd mogelijk brandgesticht in een woning aan de Van Reedeweg in Renswoude. Wij zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u iets gezien of gehoord? Misschien heeft u wel camerabeelden waarop is te zien dat de brand wordt aangestoken? Meld dat dan.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 01.40 uur kwamen er meerdere meldingen binnen van een brand aan de Van Reedeweg in Renswoude. Na onderzoek bleek dat het mogelijk om brandstichting kan gaan. Een getuige heeft voorafgaand aan de brand glasgerinkel gehoord in de omgeving van de woning en zag een persoon wegrennen vanuit de Van Reedeweg en rechts de Van Deylweg inslaan. Er zijn geen gewonden gevallen en er zijn geen verdachten zijn gevallen.

Iets gezien? Alle informatie helpt?
Heeft u iets gezien of gehoord in de nacht van 5 op 6 juli en dit nog niet gedeeld met de politie? Of heeft u misschien wel camerabeelden waar iets op te zien is tussen 01:00 uur en 02:30 uur in de omgeving van de Van Reedeweg? Meld dat dan. Beelden of informatie delen kan via onderstaand formulier of via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

Vragen

Wie heeft camerabeelden van deze mogelijke brandstichting?

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening