Direct naar de inhoud

Mishandeling - Kloosterdreef - Eindhoven

Een buschauffeur wordt tijdens zijn busrit bespuugd en geslagen door een onbekende man. Het nodige onderzoek heeft niet geleid tot een herkenning van deze man. Wie weet wie hij is of waar we hem kunnen vinden? Denk en help mee. Dit soort geweld mag niet ongestraft blijven. Geef je tips aan ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 2 augustus 2023, rond 16.45 uur, rijdt de buschauffeur zijn rit in Eindhoven. Bij de bushalte aan de Kloosterdreef stappen 2 mannen de bus in. Wanneer de buschauffeur hen aanspreekt over het inchecken ontstaat er een woordenwisseling. Een van de mannen bespuugd de chauffeur en wil er vandoor gaan. De buschauffeur gaat achter de man aan en wordt vervolgens meerdere keren door hem in het gezicht geslagen. De buschauffeur raakte licht gewond maar is vooral verbijsterd over wat hem is overkomen. In al die jaren dat hij rijdt is hem dit nog nooit overkomen. Dit soort geweld kunnen en willen we niet accpeteren, zeker niet tegen medewerkers in het OV. Wie weet wie deze man is of waar hem kunnen vinden?

Signalement: 

  • 1.80 cm
  • donkere huidskleur
  • slank postuur
  • Lange donkere haren
  • klein baardje/ sikje
  • donkere kleding 

Geef je tips aan ons door via 0900-8844 of gebruik onderstaand tipformulier. Anoniem kan je ook tippen via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening