Direct naar de inhoud

Overleden man - Korte Langestraat - Leiden

Op donderdagavond 6 juni rond 19.30 uur is in een woning aan de Korte Langestraat in Leiden een overleden man aangetroffen. Het bleek de 38- jarige bewoner te zijn. In de uitzendingen worden er beelden getoond van het slachtoffer terwijl hij op die bewuste dag aan het winkelen is in een supermarkt aan de Hooigracht in Leiden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie gaat uit van een misdrijf. Omdat er aanwijzingen zijn voor een misdrijf is er onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Het team probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd. We onderzoeken hierin meerdere scenario‚Äôs. Het slachtoffer is voor het laatst  op die bewuste donderdag rond 11.25 uur op camerabeelden vastgelegd terwijl hij een supermarkt aan de Hooigracht in Leiden bezoekt. Daarna loopt het slachtoffer met een boodschappentas de Albert Heijn uit en loopt in de richting van de Ir. Driessenstraat in Leiden.

De politie wil heel graag weten of er mensen zijn die hem die bewuste dag hebben gezien en of hij toen met anderen was. Misschien is hij opgevallen doordat hij boodschappen droeg, door zijn pet of door zijn outfit, een Lacoste-trainingspak met de streep langs zijn broekspijp en de streep over zijn borst. Misschien is rond zijn appartement aan de Korte Langestraat wat opgevallen. Dat appartement zit in het complex achter de parkeerplaats, met die puntdaken.

 

 

Vragen

Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening