Direct naar de inhoud

Twee explosies-Aaltje Bakstraat-Gouda

Op twee verschillende nachten is een explosief afgegaan bij een horecagelegenheid aan de Aaltje Bakstraat in Gouda. In de uitzending een getuigenoproep.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni rond 02.45 uur is een explosief, nadat eerst het raam werd ingegooid met een steen, door een ruit van het pand gegooid. Zowel de binnen- als de buitenkant van het pand raakte beschadigd. De nacht daarna was het weer raak. Op donderdagochtend 13 juni rond 04.05 uur is er weer een explosief afgegaan bij het pand en raakte het nog meer beschadigd. Vooralsnog bekend zijn er geen gewonden gevallen. Op dit moment is het onderzoek in volle gang en is het onderzoeksteam op zoek naar informatie en worden er camerabeelden bekeken. 

 

Vragen

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9645044.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening