Ga naar content

Brandstichting – Prinses Irenestraat – Loil

Aan de Prinses Irenestraat in Loil (Didam) stak iemand een auto in brand. Denk jij te weten wie dit deed? Dan horen we dat graag!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De brandstichting gebeurde in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 oktober kort voor 03.30 uur. De verdachte goot een brandbare vloeistof over de auto en stak dat vervolgens aan. Meteen ontstond een grote steekvlam. Daarna rende hij hard weg. De man had grijs/witte kleding aan.

Omdat de auto dicht bij een huis geparkeerd stond, barstten door de hitte van het vuur twee ruiten van de woning. In het huis lag een gezin met twee kinderen te slapen. De bewoner werd gelukkig wakker van de knal en belde snel de brandweer. Die kon voorkomen dat het vuur oversprong op het huis.

Nog een brandstichting

Twee maanden eerder vloog in dezelfde buurt (op de hoek Kapelstraat/Prinses Irenestraat) ook al een auto in brand. Mogelijk is er een verband tussen beide brandstichtingen. 
2023383704

Vragen

  • Bekijk de video met bewegende beelden van de verdachte onderaan deze pagina. Herken jij de brandstichter misschien aan de manier van lopen en/of kleding?
  • Heb jij een idee om wie het zou kunnen gaan?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=7V4RjbSZQ3c

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening