Ga naar content

Diefstal motor – Muntershof – Velp

Aan de Muntershof in Velp stalen drie mannen een motor onder een carport vandaan. Heb jij een idee wie deze mannen zijn? Dan horen we graag van jou!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het trio kwam rond 02.00 uur aan bij de carport. Ze wisten het slot te ontgrendelen en liepen met het voertuig weg. Het gaat om een Suzuki, type GSZ-R1000, blauw/wit van kleur. Het kenteken van de motor is MJRG58.

Vragen

  • Heb jij informatie opgevangen over deze diefstal?
  • De mannen droegen capuchons en mondkapjes en zijn lastig te herkennen, maar denk jij toch te weten wie zij zijn? Scroll eventueel naar beneden voor een video met bewegende beelden.
  • Heb jij na 5 januari een motor zoals deze gezien of te koop aangeboden zien worden?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=O0WdnkYwtJQ

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening