Ga naar content

Diefstal uit auto’s – De Pothof – Brummen

Aan De Pothof in Brummen stal een man spullen uit auto’s, waaronder een gloednieuw skateboard. Weet jij wie deze man is? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man liep rond 07.00 uur ’s morgens door de straat en voelde aan auto’s of ze misschien niet op slot zaten. Uit een auto verdween rond dat tijdstip een gloednieuw skateboard. Ook was er onder meer 25 euro weg. Elders in de straat constateerden ook mensen een diefstal uit hun auto. Zij misten 15 euro. Ook bleek in hun auto een verrekijker te liggen die niet van hen was.

Heb jij een idee wie de dief is? Laat het ons dan weten! Scroll eventueel naar beneden voor een video met bewegende beelden.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JolbG24q12I

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening