Ga naar content

Poging woninginbraak – Dahliastraat – Echteld

Aan de Dahliastraat in Echteld probeerde een man in te breken in een woning. Herken jij hem? Dan horen we dat graag!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De inbraakpoging vond plaats op woensdagavond 31 januari. Er is die avond aan de achterkant van de woning een lange man in donkere kleding gezien. De bewoner, die niet thuis was, kreeg een melding van zijn beveiligingscamera. Een familielid nam poolshoogte en heeft de verdachte vermoedelijk gestoord in zijn bezigheden. Toen de bewoner later die avond thuiskwam, bleek een van de ramen opengebroken te zijn. 

Denk jij de verdachte te herkennen? Neem dan contact met ons op! Scroll eventueel naar beneden voor een video met bewegende beelden.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=263gwApDD0k

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening