Ga naar content

Woninginbraak – Groen van Prinstererlaan – Barneveld

Aan de Groen van Prinstererlaan in Barneveld braken drie vrouwen in bij een woning. Ze stalen onder meer gouden sieraden. Herken jij hen? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De woning bevindt zich op de eerste verdieping van een appartementencomplex. De verdachten wisten de voordeur van het complex te openen. Eenmaal in de centrale hal, liepen ze doelgericht door naar de voordeur van de bewuste woning, waar ze zich ook de toegang toe verschaften. Eén van de verdachten bleef in de centrale hal op de uitkijk staan en schermde haar gezicht af met een grote doek. Haar handlangers vulden ondertussen hun zakken. Ze stalen een flink aantal gouden en zilveren oorbellen, kettingen, armbanden en andere sieraden. Ook stalen ze een horloge en een gouden tientje. Na een paar minuten verlieten de drie het gebouw.

Denk jij te weten wie deze verdachten zijn? Neem dan contact met ons op! (Scroll naar beneden voor de video met bewegende beelden.)

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=bc1nTH9tADw

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening