Ga naar content

Woninginbraak – Pootakkerweg – Wageningen

Aan de Pootakkerweg in Wageningen braken twee mannen in bij een woning waar nog iemand lag te slapen. Denk jij te weten wie deze mannen zijn? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De inbrekers kwamen rond 09.30 uur het huis binnen. De zoon des huizes lag op een bovenverdieping nog in bed. Hij werd wakker van veel lawaai in het huis. De verdachten hebben waarschijnlijk ook de zoon gezien of gehoord, want ze gingen ze er razendsnel vandoor. Toen de zoon eenmaal beneden om te kijken wat er toch aan de hand was, waren de mannen al weg. Doordat ze gestoord werden, zijn ze niet verder gekomen dan het openmaken van deuren. Ze hebben dus geen kans gehad om iets uit de woning te stelen. Uiteraard willen we toch graag weten wie deze ‘heren’ zijn.

Onder dit bericht vind je een video met bewegende beelden van de verdachten. Meen je (een van) de twee te herkennen? Wellicht op basis van de kleding in combinatie met de manier van lopen? Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=egbEHjK5lC0

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening