Direct naar de inhoud

Mishandeling - Tampicodreef - Utrecht

In Utrecht werd vrijdagavond 22 maart aan de Tampicodreef een 57-jarige man mishandeld. Na een verkeersconflict werd de man achtervolgd, waarna hij werd ingesloten en aangevallen. De twee verdachten staan op beeld. Heb jij meer informatie? Of weet je wie dit zijn?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 22.30 uur vertrekt de 57-jarige man met zijn auto vanaf de Amsterdamsestraatweg. Al gauw rijdt er een auto achter hem die aan het bumperkleven is. Toen de man netjes de verkeersregels bleef volgen, bleef de auto achter hem bumperkleven. Daarop raken de inzittenden van de auto’s in conflict met elkaar. De inzittenden van de achterste auto maakten hem duidelijk dat ze met hem willen vechten en volgen hem. Wanneer de man hen probeert af te schudden, rijdt hij een doodlopende straat in, de Tampicodreef, en stapt uit. Ook de achtervolgende auto rijdt de straat in, en direct komen de twee inzittenden op de man af. De man wordt vervolgens mishandeld door de verdachten. Waarna de verdachten er vandoor gaan.

 

Vragen

  • Heb jij meer informatie?
  • Weet jij wie de verdachten op beelden zijn?
  • Beschik jij over camerabeelden waar iets op te zien is?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JxmGdLOIhA0

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening