Ga naar content

Zware mishandeling - Groest - Hilversum

Vorig jaar in december werden drie vrienden het slachtoffer van een gewelddadige aanval na een avondje uit in Hilversum. Terwijl ze langs een kroeg aan de Groest fietsten, werden ze uitgescholden en vervolgens fysiek aangevallen door drie jongens. De daders sloegen de 29-jarige man meerdere malen op zijn kaak, wat resulteerde in ernstige verwondingen die een operatie noodzakelijk maakten. Wij zijn op zoek naar getuigen die ons kunnen helpen deze zaak op te lossen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Die zondagochtend verlieten drie vrienden een kroeg aan de Groest in Hilversum op hun fietsen. Terwijl zij langs de kroeg fietsten, hoorden zij iemand naar hen roepen. Eén van de slachtoffers werd gevraagd of ze hem iets mochten vragen. Toen hij "nee" antwoordde, werd hij uitgescholden. De 29-jarige stapte van zijn fiets om te vragen waarom hij werd uitgescholden, maar kreeg niet de kans om in gesprek te gaan. Drie jongens die op een bankje zaten, stonden op, en één van hen sloeg de jongen meerdere malen hard op zijn kaak. De twee vrienden van het slachtoffer sprongen ertussen, maar ook zij kregen klappen op hun hoofd. De agressieve verdachte raakte dus in gevecht en verwondde drie jongens.

Daarna renden alle betrokkenen weg. Eén van de slachtoffers rende nog achter hen aan richting de Spoorstraat. Toen de verdachten op het bankje zaten en naar de slachtoffers riepen, was er ook een dame bij van vermoedelijk 18 jaar. Wij willen haar graag spreken als getuige. Mogelijk weet zij wie de jongens zijn.

Het slachtoffer is de volgende ochtend naar de eerste hulp gegaan. Hij moest geopereerd worden aan zijn kaak en heeft nu permanent twee titaniumplaten in zijn kaak zitten, omdat deze op twee plekken was gebroken.

Herkent u de verdachte op het beeld? Dan komen wij dat ook graag te weten. Bel uw tip gratis door via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Signalement van de verdachte:

  • Man
  • Licht getinte huidskleur
  • Donker haar, achterover gekamd met een lichte slag
  • Normaal postuur
  • 175-180 cm lang
  • Mogelijk minderjarig
  • Jas van het merk Fubu, model bomber, zwart van kleur met witte mouwen en een logo op de rug
  • Blauwe spijkerbroek
  • Witte schoenen

Wij verzoeken iedereen die iets gezien of gehoord heeft of informatie heeft over deze zaak, contact met ons op te nemen. Alle tips zijn welkom en kunnen helpen bij het onderzoek.

 

Vragen

Ben jij degene die vóór de mishandeling nog contact heeft gehad met de verdachte? Dan komen wij graag met jou in contact.
Wie weet er meer?
De geweldpleger staat goed op beeld. Wie is hij?

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening