Ga naar content

brillenwinkel overvallen - Van Baerlestraat - Amsterdam

Wie kent of herkent deze mannen? Zij overvielen een brillenwinkel in de Van Baerlestraat. Ze gebruikten daarbij een vuurwapen en een hamer om de winkelmedewerker te bedreigen. De overvallers maakten daarbij een aanzienlijke buit – bestaande uit brilmonturen - ter waarde van ongeveer 27.000 euro.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De overvallers rennen op 15 december iets voor sluitingstijd de brillenwinkel aan de Van Baerlestraat binnen. Ze bedreigen de winkelmedewerker met een vuurwapen en een hamer. Na de overval vluchten ze op een scooter. Tijdens de overval loopt de man die de klauwhamer vasthoudt enige tijd wat weifelend rond.

De mannen hebben tijdens de overval een helm op, maar hun postuur, kleding en manier van lopen is duidelijk in beeld. We hopen dat iemand ze daardoor toch herkent.

Weet je wie het zijn of heb je meer informatie over deze overval? Bel de opsporingstiplijn op 0800 6070. Wil je liever anoniem informatie kwijt? Bel M via 0800 7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=nxDUf1Awc04

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening