Ga naar content

mishandeling jonge vrouw - stationshal Centraal Station - Amsterdam

Stel je voor: je loopt door het Centraal Station en je ziet daar een huilende vrouw die door een man wordt toegeschreeuwd. Wat doe je dan?

???tipform.titel???

???tipform.omschrijving???

???opsporing.omschrijving???

Een jonge vrouw die dit ziet gebeuren, aarzelt niet en zoekt contact met de huilende vrouw. De schreeuwende man, die de vriend van de huilende vrouw blijkt te zijn, pikt dit niet. Hij bespuugt de vrouw en gooit haar op een gegeven moment zelfs hard op de grond.  Het slachtoffer houdt een pijnlijk been en arm aan deze mishandeling over.

De verdachte heeft van het Openbaar Ministerie twee weken de tijd gekregen om zich bij de politie te melden. Hij heeft zich binnen die twee weken niet gemeld en daarom worden de beschikbare beelden nu herkenbaar getoond.

Vragen
Bent of herkent u de man op de beelden? Laat het ons dan weten en neem telefonisch contact met ons op. Heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

???opsporing.video???

???ytplayer.nocookies??? http://www.youtube.com/watch?v=XPmYD4lHZ_0

???opsporing.afbeeldingen???

???opsporing.locatie???

???maps.control.legend???
???maps.zoom.legend???