Ga naar content

Mishandeling - Slaghekstraat - Rotterdam Zuid

Op de Slaghekstraat in Rotterdam werd op 28 januari een groep jongeren mishandeld. De daders staan op beeld. Herkent u hen? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op deze zondag liep een groep Feyenoordsupporters na de wedstrijd van Feyenoord-FC Twente van de Kuip richting een café in de buurt voor een drankje na de wedstrijd. Onderweg kregen ze het gevoel dat ze achtervolgd werden door een andere groep, vermoedelijk ook afkomstig van de wedstrijd en medesupporters.

Slaan en schoppen
Om deze achtervolgende groep van zich af te schudden, besloot de vriendengroep zich op te splitsen. Ze versnelden de looppas, maar dat mocht niet baten. De achtervolgende groep kwam uiteindelijk rennend op hen af en begon op hen in te slaan en schoppen. Wat begon als een leuk dagje uit, eindigde helaas met zinloos geweld. 

Verwondingen
De slachtoffers hebben allen verschillende verwondingen opgelopen. Naast de fysieke verwondingen, heeft het incident ook mentale impact gehad bij de slachtoffers.  Herkent u de daders op de video hieronder, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, belt 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Gwr9sziE3xc

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening